WAT KAN IK HET BESTE DRAGEN:

WAT KAN IK HET BESTE KIEZEN:Alle sieraden hebben effect. Een armband geeft het snelste effect op de totale doorbloeding, vanwege de grote ader die door de pols loopt. Ook wordt hier het koper het snelst opgenomen. De ervaringen van klanten hebben ons geleerd dat als je een hoge bloeddruk hebt, je een armband het beste rechts kunt dragen. Heb je een lage bloeddruk draag de armband dan links. In andere gevallen, doe wat voor u het lekkerste voelt.

Draag je geen armbanden, maar liever een ketting. Kies dan voor een hanger en een ketting met een magneet. Het belangrijkste is dat je een sieraad veel en met plezier draagt. In een ketting zit over het algemeen geen koper verwerkt.

Ringen hebben het minst invloed op de doorbloeding, maar zou invloed kunnen hebben op de meridiaan banen die tot in de vingers lopen. Kies wat het beste voor u voelt.

Het effect van oorbellen is voor iedereen verschillend. De een heeft er genoeg aan, een ander voelt geen effect. Mooie magneetoorbellen als aanvulling op een ander sieraad is geen enkel probleem.
Kunt u geen sieraden vanwege uw werk dragen, denk dan eens aan een enkelband, magneet zolen of het magneet hart.

KAN IK MEER MAGNEETSIERADEN TEGELIJK DRAGEN?Energetix verkoopt leuke sets van armbanden met bijpassende oorbellen, ringen, kettingen en hangers. Het is dus zeker mogelijk meer tegelijk te dragen.
Het zou kunnen dat alles in één keer omdoen teveel afvalstoffen losmaakt en u zich daardoor niet zo lekker kunt voelen. Extra water drinken helpt om de afvalstoffen sneller af te voeren.
Het is aan te raden om het dragen van meer magneetsieraden op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met een armband en voelt dat goed, draag dan een extra sieraad erbij. Zo kunt uw lichaam wennen aan de magneet energie. Het kan geen kwaad om meer te dragen.
Copyright © 2019 by "Mario Verzijl"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@bestel-energetix.nl

Frogblog        Voorwaarden         Privacy         Disclaimer