MAGNETISME


Magnetisme is een natuurkundig verschijnsel en is de kracht die ontstaat door het magnetische veld van een magneet. Alle magneten hebben een noordpool en een zuidpool. De noordkant van de ene trekt de zuidkant van de andere magneet aan. Zo ontstaat er een stroom die iets in beweging zet. Ook de aarde is een grote magneet.
Energetix gebruikt in de sieraden neodymiummagneten vanwege de mogelijkheid om hele kleine magneten hoog op te laden. Deze kunnen op een mooie manier in de sieraden verwerkt worden, zodat ze tijdens het dragen een positief effect op het lichaam. De kracht van een neodymium-magneet loopt na 100 jaar 1% terug.

HOE WERKT HET?

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plus en een min, welke reageren op magneten. De cellen worden energieker en kunnen beter hun werk doen.

Magneten hebben ook invloed op onze doorbloeding. Rode bloed-lichaampjes hebben de neiging om bij elkaar te gaan zitten en kunnen zo minder hun werk doen. Magneten hebben invloed op het ijzer in het bloed en geven een trilling af. Het bloed wordt energieker en kan beter zuurstof, voedingstoffen en afvalstoffen opnemen en afgeven.

THERAPIE


Ga met klachten altijd naar een arts of therapeut. Magneten genezen niet, maar ondersteunen het lichaam voor herstel.
De kracht van de magneten valt onder de alternatieve therapiën en is goed te combineren. Dr. Breitenbach zegt er in haar boek Eindelijk Gezond het volgende over: “Juist de combinatie van magneetkracht met medicijnen, alternatieve producten of zelfs acupunctuur kan vaak leiden tot een synergie van geneeskundige krachten. Mensen die ziek zijn hoeven niet zelf van alles te proberen en mensen die gezond zijn kunnen wanneer zij maar willen profiteren van de weldadige effecten van een magneetsieraad of magneetaccessoire.”

ELEKTROSMOG


We horen tegenwoordig steeds meer over elektrosmog en de negatieve invloeden daarvan op het menselijk lichaam.
Elektrosmog is alle straling van elektrische apparaten bij elkaar, zoals een elektrische wekker, koffiezetapparaat, magnetron en computers. Ook hoogspanningsmasten, UMTC-masten en de niet meer weg te denken mobieltjes vallen eronder.
Onderzoekers gaan ervan uit dat het aard-magnetische veld verstoord raakt. Hierdoor kan het menselijk lichaam uit balans raken, waardoor er meer energie nodig is om de balans te herstellen en er minder overblijft voor lichamelijk herstel.
Zoals met alles is de ene persoon er gevoeliger voor dan de ander, maar de volgende klachten worden met elektro- smog in verband gebracht: hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, maag- en darmklachten, prikkelbaarheid, vermoeidheid en zelfs depressies.
Om jezelf te beschermen tegen elektrosmog of om weer in balans te komen, kun je dagelijks een magneetsieraad dragen.

CONTRA-INDICATIES:

Magneet sieraden worden afgeraden voor mensen met een pacemaker of ander medisch implantaat met een batterij in verband met het mogelijk leegtrekken van de batterij.
Vanwege de afvalstoffen die vrijkomen, wordt het ook afgeraden om tijdens de zwangerschap te beginnen met het dragen van een magneetsieraad.
Wanner u onzeker bent over het gebruik van Magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.
INFORMATIE OVER ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
Copyright © 2019 by "Mario Verzijl"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@bestel-energetix.nl

Frogblog        Voorwaarden         Privacy         Disclaimer