SIERADEN PARTY
De ENERGETIX sieradenparty:

ENERGETIX magneetsieraden zijn ontworpen vanuit het streven naar de ultieme combinatie tussen schoonheid , gezondheid en welzijn.
Om u de mogelijkheid te bieden de kracht en schoonheid van ENERGETIX magneetsieraden maximaal te ervaren is er de ENERGETIX sieradenparty: een manier om in een huiselijke en persoonlijke sfeer samen met uw vrienden, familie of kennissen ENERGETIX magneetsieraden te beleven.

Wat is een sieradenparty?

-   Een informatief evenement van 8 personen of meer, waarin wij het brede scala van ENERGETIX magneetsieraden aan u tonen.
-   Een leerzaam evenement waarin wij u de werking en kracht van ENERGETIX magneetsieraden uitleggen en al uw vragen over ENERGETIX beantwoorden.
-   Een leuk evenement dat u kunt doorbrengen met uw vrienden, familie of kennissen; met enkel de mensen waarmee u graag ENERGETIX wil delen.
-   Een ontspannen evenement waarin u kunt genieten van de aanwezigheid van uw vrienden, familie of kennissen, waarin u alles leert en ervaart over ENERGETIX en waarvoor u zelfs niet eens uw huis hoeft te verlaten, met andere woorden in een voor u  vertrouwde omgeving.

Als organisator van een ENERGETIX sieradenparty ontvangt u daarnaast
een aantal extra voordelen:


-   U ontvangt een bonus van 10% over de volledige omzet van het evenement, inclusief uw eigen bestellingen en inclusief de bestellingen van personen die niet aanwezig konden zijn maar wel, dankzij u, een ENERGETIX-product bestellen. Uw bonus is te besteden aan:
   a: Alle ENERGETIX-sieraden in de collectie
   b: Een mindering op het bedrag van uw eigen bestelling
   c: Een ENERGETIX-waardebon
-   Valt de verkoop van het evenement, ondanks al uw inspanningen tegen en is de omzet lager dan €250,-? dan ontvangt u van ons een bonus van €25,-, vrijelijk te besteden zoals direct hierboven beschreven.
-   Zijn er op de door u georganiseerde party anderen die een ENERGETIX sieradenparty boeken en die ook daadwerkelijk plaats vindt (met 8 personen of meer), dan ontvangt u eveneens een waardebon van €25,- ter besteding in onze winkel.
 

Waarom bij ons?

-  Wij helpen u om uw sieradenparty te organiseren in de vorm van bijvoorbeeld tips en uitnodigingen
-   Er is geen enkele aankoopverplichting gebonden aan het organiseren van, of deelnemen aan een sieradenparty. Bovendien ontvangen alle deelnemers de laatste versie van de ENERGETIX catalogus.
-   Bent u, of een van uw gasten, geïnteresseerd in één of meerdere specifieke sieraden? Laat het ons dan maximaal één week voor aanvang van de sieradenparty weten. Wij zorgen ervoor dat wij de desbetreffende sieraden meenemen, zodat deze live getoond kunnen worden.
-   Uw tijd is kostbaar; dat beseffen wij maar al te goed. Door onze grote voorraad èn onze zeer uitgebreide kennis over ENERGETIX magneetsieraden kunt u er zeker van zijn dat u en uw gasten een zo volledig mogelijk overzicht krijgen van de ENERGETIX-collectie. Brouwers Marketing staat dus garant voor kwaliteit en service.
   • Uw gasten kunnen contant betalen.
   • Uw gasten kunnen hun aankopen direct meenemen na afloop van de sieradenparty zodat zij direct van de door hen aangekochte producten kunnen genieten.
   • Koopt u tijdens de sieradenparty een cadeau voor iemand, dan zorgen wij uiteraard voor een fraaie verpakking.

Kortom de ENERGETIX sieradenparty is de ultieme manier om de kracht en schoonheid van ENERGETIX magneetsieraden live én persoonlijk te beleven; wanneer u wilt en met wie u wilt en zelfs waar u wilt.

Door middel van een sieradenparty maken u én uw gasten op een ontspannen en leuke manier kennis met de enorm uitgebreide ENERGETIX collectie: van sieraden voor mannen en vrouwen tot sieraden voor kinderen en zelfs huisdieren!

Vele klanten zijn u reeds voorgegaan, waaronder ook bekende sterren zoals Paris Hilton, Kevin Costner en Sharon Stone. Ook zij hebben gekozen voor alle positieve effecten van onze ENERGETIX magneetsieraden.
Wilt u meer informatie over de ENERGETIX sieradenparty?
Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.
Copyright © 2019 by "Mario Verzijl"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@bestel-energetix.nl

Frogblog        Voorwaarden         Privacy         Disclaimer