Vraag en aanbod

Vraag: Hoe lang duurt het voordat mijn magneetsieraad gaat werken?
Antwoord: Sommige mensen voelen meteen of binnen enkele dagen de positieve werking. Het verschilt per persoon en hangt van verschillende factoren af. Iedereen heeft weer andere klachten en andere oorzaken.

Vraag: Kunnen ENERGETIX magneetsieraden een negatief effect hebben?
Antwoord:
In een zeldzaam geval kan men zich licht onwel voelen. Dit stopt als het sieraad afgedaan wordt. U kunt na een uur het sieraad weer gebruiken en in veel gevallen is het vreemde gevoel verdwenen. Ook kunt u kiezen om het sieraad alleen overdag of ‘s-nachts te dragen als dat voor u beter voelt. De mate van gebruik vult u zelf in.

Vraag: Waarom voel ik geen verschil?
Antwoord: Daar kunnen veel redenen voor zijn. Een veel voorkomende reden is het onvoldoende drinken van water. Wij raden aan om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.
Magneet therapie is niet bedoeld om alleen nu en dan toe te passen.
Indien u al voldoende energie heeft en geen specifieke klachten ervaart, zult u mogelijk in uw beleving geen veranderingen merken.

Magneten kunnen ook mentaal effect op u hebben. U kunt zich bijvoorbeeld beter concentreren of neemt eenvoudiger een zware beslissing. Effecten van de magneet zijn dus ook afhankelijk van het type persoonlijkheid in brede zin.
Het gebruik van mineralen en vitaminen bevorderen ook de gezondheid.

Vraag: Kan ik mijn ENERGETIX magneetsieraad dragen tijdens het douchen of in bad gaan?
Antwoord: Swarovski glas of gezette stenen kunnen uit het sieraad vallen. Daarom raden wij af om die sieraden te dragen onder de douche, in het zwemband of tijdens nat huishoudelijk werk. De ENERGETIX SportEX armbanden zijn hier in het bijzonder wel geschikt voor.
Haarlak, parfum, deodorant of wasmiddelen kunnen de sieraden aantasten.
Over het algemeen is de ervaring dat puur metalen armbanden en ringen zonder al te veel risico altijd gedragen kunnen worden. Echter het mogelijke risico blijft wel bij de eigenaar.

Vraag: Hoe moet ik mijn ENERGETIX magneetsieraad verzorgen?
Antwoord: Gebruik onze “polishing” doek om uw sieraden schoon te maken. Met zo’n doek kunt u ook eventueel kleine beschadigingen weg werken.
Wij willen u erop attent maken dat water uw sieraden kan aantasten. Daarom raden wij aan de sieraden niet te dragen als u veel in contact komt met water. Haarlak, parfum, lotion, deodorant, wasmiddelen enzovoorts,  kunnen uw sieraden ook aantasten! Dit geld voor elk sieraad en dus niet enkel voor ENERGETIX magneetsieraden.

Vraag: Hoe lang behouden de magneten in mijn ENERGETIX magneetsieraad hun werking?
Antwoord: Alle gebruikte magneten in onze ENERGETIX magneetsieraden zijn neodymium magneten. Neodymium magneten hebben een levenslange garantie, daar deze slechts 1 % van hun kracht verliezen per 100 jaar.

Vraag: Moet ik mijn ENERGETIX magneetsieraad altijd dragen?
Antwoord: Het is niet nodig de magneetsieraden dag en nacht te dragen. Het is voldoende om ze overdag of  gedurende de nacht te dragen. Indien u wenst kunnen ze wel 24 uur per dag gedragen worden zonder problemen. U voelt zelf wat prettig is. De sieraden hebben geen verslavende werking.

Vraag: Moet mijn magneet armband de huid raken?
Antwoord: Dit is niet noodzakelijk. U mag  uw magnetische sieraden dragen hoe u het prettig vindt, dat kan dus ook losjes rond uw pols zijn. De werking van de magneet gaat ongeveer 3 cm diep het lichaam in, ook wanneer het sieraad niet strak op de huid gedragen wordt. Deze werking is onschadelijk.

Vraag: Mag ik tijdens mijn zwangerschap ENERGETIX magneetsieraden dragen? En mag ik magneetsieraden dragen als ik een pacemaker heb?
Antwoord: Indien u een pacemaker heeft, raden wij veiligheidshalve af om magneetsieraden te dragen. De batterijduur van een pacemaker kan bij bepaalde modellen beïnvloed worden door een magneet. De nieuwere pacemakers zijn hiertegen vaak beveiligd. Overleg voor de zekerheid met uw cardioloog, hij of zij is namelijk de specialist die u mag adviseren. Er zijn mensen met een pacemaker die gewoon magneet sieraden dragen.
Zwangerschap: Indien u al gewend bent om magneetsieraden te dragen dan is er geen beperking. Droeg u vóór de zwangerschap nog geen magneetsieraad, dan kunt u voor de zekerheid beter pas na de eerste 13 weken van de zwangerschap uw magneetsieraden gaan dragen.

Vraag: Moet ik op een speciale manier omgaan met magneetsieraden? Moet ik specifiek ergens op letten?
Antwoord: Magneetsieraden kunnen credit cards en andere passen met magneet strips ontregelen. Wij raden dan ook aan om uw magneetsieraden en accessoires gescheiden te houden  van deze kaarten. Voorkomt u ook het direct contact met externe harde schijven of de harde schijf van laptops!

Vraag: Kan mijn koperen armband groene vlekken op mijn huid maken ?
Antwoord: Wij horen vaak dat een koperen armband groen afgeeft. Dit is het resultaat van de natuurlijk reactie tussen de zuurtegraad van de huid en het koper. Deze zogenaamde oxidatie kunt u eenvoudig verwijderen met zeep en water of met citroensap. De oxidatie van het koper is echter een signaal dat er een ontsteking in uw lichaam aanwezig is. Het kopersulfaat zal via de huid in uw bloedbaan opgenomen worden en bijdragen aan het bestrijden van de ontsteking.
Veel ENERGETIX producten zijn niet van koper gemaakt omdat niet iedereen dit wil of nodig heeft. In sommige gevallen ligt er ook een technische reden aan ten grondslag dat een bepaald sieraad niet van koper gemaakt is. Indien u wil voorkomen dat het koper oxideert, kunt u een laagje transparante nagellak aan de binnenkant over het koper aanbrengen.

Vraag: Wat voor soort magneten worden er in de sieraden gebruikt?
Antwoord: In onze ENERGETIX magneetsieraden zitten 1 of meer neodymium magneten. Deze zijn ontwikkeld in de ruimtevaart en hebben de unieke eigenschap slechts 1 % van hun werking te verliezen per 100 jaar. De kracht van een magneet wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. Alle ENERGETIX magneetsieraden zijn uitgerust met magneten met een sterkte van 0,12 Tesla ofwel 1200 Gauss, tenzij anders aangegeven. 1200 Gauss wordt geacht een werkzame en veilige waarde te zijn. Houdt u er rekening mee dat magneten bij direct contact uw bankpassen kunnen beschadigen.

Vraag : Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?
Antwoord :
Armbanden:
XS = 15cm, S = 16 cm, M = 17,3 cm, L = 18,5 cm, XL = 20 cm, XXL = 22,5 cm
S-XL = 16,5 - 20 cm, L-XXL = 19,5 - 23 cm, M-L = 17,3 - 18,8 cm, XL-XXL = 20 - 21,5
Kinder armbanden:
lengte ongeveer 15,5 cm (kan ingekort worden)
Halskettingen:
S = 38 cm, M = 42 cm, XL = 50 cm, XXL = 60 cm, XXXL = 70 cm.

Vraag : Om welke pols moet ik mijn ENERGETIX armband dragen?
Antwoord: Er zal weinig verschil zijn bij het dragen van uw armband om de linker of om de rechter pols, omdat de bloedstroom in beide polsen nagenoeg gelijk is. Echter ieder mens is anders en het beste is om zelf uit te proberen of u een verschil voelt.
Oosterse geneeswijzen zeggen dat het menselijk lichaam asymmetrisch is. Daardoor heeft elke pols bijvoorbeeld verschillende acupunctuur punten en meridianen.
Bij een te lage bloeddruk adviseren wij om uw ENERGETIX armband links te dragen en bij een te hoge bloeddruk juist rechts.

Vraag : Uit welke materialen zijn de ENERGETIX magneetsieraden vervaardigd ?
Antwoord : Alle sieraden zijn gemaakt van edelstaal, dat ook wel chirurgisch staal genoemd wordt. De belangrijkste eigenschap hiervan is dat het een nikkel allergievrij materiaal is. De nikkel die aanwezig is in het staal, is geneutraliseerd zodat er geen allergische reactie plaats vindt. De afwerking van de sieraden bestaat uit een hoge kwaliteit goud of rhodium. De sieraden die verguld zijn, kunnen indien het goudlaagje beschadigd is een allergische reactie geven. Dit komt omdat het staal dat eronder zit nog niet geneutraliseerd is. Dit kunt u eenvoudig oplossen door het sieraad een maand te laten liggen zodat er een natuurlijk corrosie laag op komt. Daarna is het sieraad weer allergie vrij.

Vraag : Kan het gebeuren dat een ENERGETIX  armband de pijn in mijn knie verlicht?
Antwoord: Door de werking van de magneten verbetert de capaciteit van zuurstof opname en afvalstoffen verwijdering in het bloed, door de rode bloedlichaampjes te ontclusteren. Afvalstoffen verlaten via de ontlasting en urine het lichaam. Het is mogelijk dat u tijdelijk vaker naar het toilet wilt. Wij adviseren voor een optimale werking om voldoende water te drinken, namelijk anderhalf tot twee liter per dag.
Door de verbeterde doorbloeding kan het lichaam nu effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam transporteren. Dit komt terecht in alle lichaamsdelen en dus ook onder andere de knie. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans.
Copyright © 2019 by "Mario Verzijl"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@bestel-energetix.nl

Frogblog        Voorwaarden         Privacy         Disclaimer